Wednesday, June 13, 2007

Sommaren är lixom här

Jag har lite svårt att komma i fas med sommaren känner jag. Nu är det ändå mitten av juni, nu borde man börja känna att det här är det jag har längtat efter. Det är grönt, det är varmt, det är sol mesta delen av tiden, allt är mycket trevligare.
Än så länge har jag bara grillat en gång, inte badat nån gång, knappt promenerat i sommarvädret. Jag har å andra sidan fiskat, åkt båt och varit på landet. Men ändå, när ska man hinna med allt det där man tror att man ska hinna med?

Jag är så dålig. Jag bokar upp mig på en massa saker som är jättetrevliga och somriga men som gör att allt det där spontana försvinner för man har inte tid. Jag skulle jättegärna tex åka ut till de där klipporna utanför Nynäshamn där jag var förra sommaren, men när ska jag hinna det om jag aldrig har en helg ledig??? Men i och för sig, första helgen i juli är jag bokad men sen har jag resten lediga och sen har jag två veckor semester i augusti så då ska jag banne mig vara spontan och härlig. Och då hoppas jag att andra lediga människor kan tänka sig att vara det med mig. Bada, picnic eller en tur till Åland (inte finlandsfärja, jag menar med övernattning och Eckerö-linjen med båt....)

Idag har jag och T tittat på resor för de dagar när vi ska kompa ihop. Vi ska nog till Mallis! Kollade på hotell och reguljärflyg. Okej flygpris och skitbra deal på all-inclusive-hotell. Måste bara dit!! Vi pratade om Mallorca, Barcelona eller Budapest men när man jämför hamnar vi på ungefär samma pris på de tre destinationerna så då lutar det nog åt Palma de Majorca. Tjoho, va kul! Vi ska boka resan imorgon.

4 comments:

Anonymous said...

jag har semester i augusti! och vill picknicka och göra somriga saker.

Anonymous said...

tänk vilket bra jobb du har där du får resa till canne och en massa andra sköna ställen! men det är ju mycket jobb också har jag förstått...

jag vill också ses i augusti, men jag är pank som en lus så jag gör helst fattigmanssaker såsom äta tiokronorsglass i en park eller liknande.

Studiomannen said...

Cannes verkar fräckt. Jag är jävligt berest, men har ALDRIG varit i Frankrike - rätt pinigt. Inte heller i Grekland...

Vi drar nog en repa i Sverige, men troligen till hösten blir det nog en restresa... ska bomba dig med frågor... :-)

sarpo said...

Ja, det är mycket att göra och ibland sliter man verkligen som ett litet djur och vet inte hur man ska orka med men sen har man de här roliga sakerna att se fram emot. Så det väger upp en del av det tunga faktiskt...

Peter, det är bara att ösa på med frågor, inte för att jag vet om jag kommer kunna besvara de... =)

Ja, picnica och umgås i augusti låter som en plan tjejer. Vi ska åka till klipporna utanför Nynäs tex, det är ju hur mysigt som helst där och nu har vi ju dessutom två körkort att tillgå!!