Wednesday, June 10, 2009

Sverige-Malta

tittar jag på just nu. Vad skönt att Kimpa fick göra mål (revansch?) och jag skiter faktiskt lite i hur de spelar så länge de vinner.

Jaha, idag var det studentfirande. Han var så fin i sin kostym!! Nästan så man blev lite tårögd. Det var lite kaosartat på skolgården så det blev lixom inte något egentligt "utspring", plötsligt var studentmössorna bara där. Vi vinkade av de när de for iväg på traktorflaket och sen var då tanken att alla skulle ta sig in till stan och torget där alla traktorer skulle köra förbi så alla kunde vinka och hurra. Det var också lite antiklimax för vi fick stå i bilkö i typ en timme eftersom ALLA skulle in till stan och sen när vi kom fram var alla studenter less efter att ha snurrat runt i typ en och en halv timme så då ville de åka hem. Det viktigaste är ju att C hade en bra dag i alla fall och det tror jag att han hade! Sen blev det mottagning med presenter och pajer och sallad och skumpa. Och ett fantastiskt gott rosé vin.

Sen skulle vi gå och lägga oss för en tupplur (heeeelt slut, var uppe sju imorse) men då skakade hela huset av ett JORDSKALV. Hallå?!

Nu tittar vi på matchen och studenten ska snart dra på "nattklubb" som han så gulligt kallar det (man undrar ju vad det annars heter att gå ut och dansa i Umeå, haha).

HEJA SVERIGE!!! NU BLEV DET MÅL!!! 2-0! Hurra, hurra, hurra!

No comments: