Friday, May 12, 2006

VM-truppen

Lite sent men ändå.... Jag tycker verkligen det är hysteriskt kul att Alexander Östlund är petad. Och det var kul att han tog ut lite oväntade personer även om kanske Stenman egentligen borde varit given. Men det är ju helt värdelöst att den där jävla långsamma stiffa Daniel Andersson är med. Men men, det kommer sluta i katastrof i vilket fall som helst...

4 comments:

Studiomannen said...

3 åsikter här:

1. Stenman - håller inte med
2. Andersson - håller med
3. Katastrofresultat - håller med

3:an är att jag tror att vi blir tvåa i gruppspelet och då tyder mycket på att det blir Tyskland i 8-delen. Baj-baj Sverige.

sarpo said...

Peter. Vad man än tycker och tänker om Stenman är det svårt att bortse från att han faktiskt är ordinarie i en storklubb i europa. Hur många av våra utlandsproffs är det egentligen?
Tänk på alla gånger spelare som sitter på bänken i ett skitgäng blivit uttagna under årens lopp på grund av att "de har kvalitér och vi vet vad de kan trots att de inte fått visa det i klubblaget". Typ Anders Svensson. Eller om nu Alexander östlund skulle fått en biljett igen.

Motiveringen till din tredje punkt tycker jag inte håller eftersom jag själv inte är säker på att Sverige ens går vidare från gruppen. Idag är vårat landslag ashypat. Det är inte bra. Sverige är bäst när de slår ur underläge. Vilket i sig är en katastrof som vi kunde se i Japan. När Sverige hade tagit sig vidare från gruppen åker man ut, mot SENEGAL. Snacka om att ta ut all kraft innan den verkligen behövs.

Så, som sagt, jag är kluven.
Men det är kul att spekulera och diskutera iaf!

idasol said...

Ja, det här visar IGEN Bosse Berglund, att svenska bollandslag är som bäst när de får slå ur underläge...

Blir nog tyvärr chans att plocka fram det gamal citatet när Sveriges gruppspel är slut och vi har förlorat mot Paraguay, spelat oavgjort mot Trinidad och sett ut som en påse nötter i matchen mot England. Men det är ju kul med VM iallafall! :-) Och så kan vi ju glädjas åt att vi inte åkte dit.

Studiomannen said...

Läste en kul grej på DIF:s svenska fans-sida där någon historielös hyllade ert mittfält häromåret som det bästa svenska genom tiderna.

Det var kul.

Kul var också ett litet svar från en blåvit som kontrade med IFK:s mittfält -95: Martinsson-Rehn-Lindqvist-Blomqvist. M & R gamla DIF:are och B sedermera DIF:are...

Är så antik att jag sätter en peng på Blåvitts UEFA-lag -82: Glenn Strömberg-Jerry Carlsson-Tord Holmgren-Tommy Holmgren

Värst med Svensson är att ha oftast diskuteras ihop med Källström. Som om de inte kunde spela samtidigt. Jag har sett 3-4 Elfsborgsmatcher och de använder honom ofta som yttermittfältare och han är bra men inte bäst. Deras bästa gubbe på mitten är just nu faktiskt Ishizaki...

Och sedan jag skrev det har jag blivit ännu mer orolig. VM blir as-svårt!