Tuesday, March 11, 2008

Skandal

Jag blir faktiskt irriterad.
Här pratar folk om hockey, det börjar hända saker kring hockeyn och det börjar bli en hausse, folk drar folk som bekant och det har känts som att det är ngt riktigt kul på gång. Under säsongen har folk bara pratat om slutspelet och hur kul det ska bli och att det är synd att inte fler fattar hur kul det är med hockey men att "när det gäller ngt brukar det ju bli drag". Slutspelssupporter har jag varit i många år (men inte de två senaste då förstås, rätt svårt att vara sådan om laget i mitt hjärta inte ens går till slutspel...) och vi är fler som varit sådana. Med slutspelssupporter menar jag att man kanske gått på en eller två matcher under säsongen och sen kommit till skott när slutspelet väl börjar. Icke att förväxlas med medgångssupporter (eftersom det som bekant kan sluta lite hur som helst i ett slutspel, det är ju inte säkert att det blir just en medgång...).
Hur som helst. Vad händer denna säsong när hockeyn börjar leva lite sitt eget liv igen för första gången på flera år och DIF tar sig till slutspel?? Jo, folk dyker inte upp. Det är fanimig värdelöst.
Det finns hur många biljetter kvar som helst, det är fortfarande gröna gubbar på ticnet. Det är dåligt. Vad väntar ni på? Lördagsmatch? Semifinaler? Get real och ta dig i kragen och gå och köp en biljett till kvartsfinalspelet - nu är det faktiskt på allvar.

No comments: