Monday, February 19, 2007

livet går framåt...

...i sakta mak.

Sjukt uttröttad av den här helgen. Jag somnade igår vid typ halv tio, som en stock. Och sov, sov, sov till klockan sju imorse. Snacka om slut. Men jag hade jäkligt roligt på kryssningen i lördags faktiskt. Träffade på Z från min gamla praktikplats, vi festade sen hela kvällen. En sak som var väldigt bra var att vi slapp träffa på en massa fulla killar som skulle stöta på oss - jätteskönt! Vi bara dansade och dansade och pratade och pratade, jättekul. Och sen blev klockan fem på morgonen och det började gunga som satan så jag fick en panikattack (som självklart förstärktes av alkoholen...) och ville bara av båten. Men jag överlevde det också. Sen försov jag och IM oss så vi kom inte ut ur hytten förrän kl halv tre typ. Jag var tvungen att gå upp och titta lite på vattnet en sväng innan dess men det blåste bara ordentligt uppe på toppen, vattnet var relativt lugnt så det var ok så jag gick och la mig igen och sov.

Var inte direkt sugen att köpa alkohol i taxfree men fick med mig lite iaf och åkte direkt hem till mor för inflyttning/födelsedagsmiddag. Trött som ett as. Åkte hem vid åtta, tittade lite på TV och åt soppeldynga (godis från båten) och stupade i säng.

Idag mår jag riktigt hyggligt men det gungar lite fortfarande här där jag sitter framför TV. Är så sjukt känslig för gunget på en båt.

För övrigt är jag sjukt irriterad på att de har bytt plats på rulltrapporna på Årstaberg. Eller har de det? Jag är hursomhelst förvirrade varje dag nu, tycker att det känns som att de sitter fel.

No comments: