Saturday, July 12, 2008

Lördagkväll

Det är lördag, solen strålar, Djurgårn möter IFK Göteborg och jag sitter hemma alldeles ensam. Nu kan man undra varför. Och det gör faktiskt jag också.

Ok, nu är klockan nio på kvällen, DIF förlorade på ett jävla skitmål i 91 min (en irriterande ovana de har lagt tills sig med...) och jag sitter fortfarande mol allena i min lägenhet och undrar vad fan jag gör här? Jag borde vara ute och parta och snacka inför Tallinn vid det här laget. Men icke.

2 comments:

idasol said...

Jag vill också vara ute och festa... :-( Har svår post-semester-blues och inga pengar och känner mig allmänt nere. Blä. Och så går de och släpper in ett skitmål på övertid (för att inte tala om det första målet, vad fan höll de på med????) och aldrig får man vara glad.
Men tallinn hägrar, och nästa semesterperiod. :-) Och Lasse på zinken! Så allt i livet är inte skit. ;-)

sarpo said...

Ja, hej nästa semesterperiod kommer att bli helt fantastisk! Det känner jag på mig i hela kroppen. Det är bara bra saker som händer då. Tallinn, norrland, lasse och en hel tom vecka efter det! Lovely.
Så det är som du säger, man får tänka framåt på allt kul som händer! Och nu kommer syrran också så det är i alla fall nåt som händer!

Apropå händer, ska ni/du gå på torsdag?