Tuesday, July 29, 2008

Semestern hägrar

Snart, snart, snart, snart, snart, snart, snart, snart har jag semester. Men inte så snart som jag skulle vilja.
Halva dagen idag och halva dagen imorgon och sen ÄNTLIGEN bär det av till Tallinn. Det ska bli så kul! Jag vet inte riktigt vad jag ska ha med mig, på mig eller så men det blir nog bra. Det ska vara 22 grader och sol i alla fall, det är ju alltid något!

7 comments:

Anonymous said...

hur var det nu, hade du semester v.33 (min första semestervecka)? Det ser ut som att jag kommer att vara kvar i stan då, kanske läge att hitta på något? (T ex vin på judith och bertil?) vad säger ni andra?

sarpo said...

Oh, jag är på! Jag har semester v 32-33 så det låter som en utmärkt idé! Jag vill gärna ses.

idasol said...

Jag börjar jobba v 33, så ajg behöver nåt att hitta på nån kväll... Har personalmöte nån dag den veckan, men just nu kommer jag inte ihåg vilken... Får återkomma i ärendet.
Vore jättekul!

Anonymous said...

Jag är gärna med också, men får se om det går att ordna. Henry vill inte ta flaska än så länge men i värsta fall får väl Oscar hålla sig i närheten och komma dit ifall det behövs mat till plutten...
Hur funkade sånt här för dig, Ida?

idasol said...

Milo har som tur är alltid tagit flaska. Han har ätit vad som bjudits, helt enkelt... ;-) Så det var aldrig nåt problem. Jag fick pumpa en massa och så hade jag i frysen. och sen blandade vi ibland med ersättning. Jag hade med flaska ibland om vi skulle iväg och det eventuellt inte skulle finnas nån bra plats att amma på också.

Ang v 33 så har jag möte på tisdagen, den 12 augusti. Annars kan jag mån och onsdag. Torsdagen är det DIF-match så då kan antagligen inte Sara heller.
v 34 kan jag nog varje dag som det ser ut nu.

Anonymous said...

jag kan i princip alla dagar utom torsdag v. 33, v.34 har vi inte än bestämt vilken dag vi lämnar stan för landet, kan bli redan på måndagen, så v.33 passar helt klart bäst för mig. Och då är ju både jag och Sara lediga.

Anonymous said...

ska vi bestämma onsdag v 33 då?