Thursday, December 11, 2008

vilken jäkla vecka

Vanligtvis i december är det lugnt och skönt här på kontoret och man har tid att göra allt det där man inte hinner med annars (eller så kan man bara surfa runt på nätet...) men denna vecka har varit helt hysterisk.
Fem hemsidor som ska upp, ett gäng individuella biljetter som ska ut före jul, en tv-serie som ska ha en massa deltagare och produktionspersonal ska ut med typ sjuttio individuella biljetter, två förfrågningar i januari som är bråttom, bråttom. Oh, dear. Man får hoppas att det är lugnare nästa vecka.

I helgen var det adventsfika. Man bjuder ju ett gäng med människor på sånt här och så räknar man med att ett par stycken inte dyker upp. M dök inte upp och S+P dök inte upp (och J+familj och P men de bjöds mest för syns skull...). I övrigt dök alla upp! Galet. Det var runt 25-30 personer i vår lägenhet samtidigt. Det hade vi inte riktigt räknat med faktiskt. Det var trång, varmt men ändå rätt trevligt. Tyvärr hann man ju inte umgås med alla samtidigt, det var lite jobbigt. Och dessutom kände ju inte alla varandra så jag vet inte folk hade nåt att prata om. Men fikat och glöggen gick åt i alla fall! Vi får väl se hur många som dyker upp nästa gång, haha! De kanske fick nog detta år.

Och vårat fina pepparkakshus rasade helt ihop, vi var tvungna att hiva det rätt snart efter att gästerna gått... =(

2 comments:

idasol said...

Ja det var bra tur att du fick ett sånt fint kort på cheops pyramider innan de rasade sönder och samman.

Det var väldigt trevligt hos er, man fick liksom sätta sig där det råkade bli en plats ledig, så alla bytte plats hela tiden vilket ledde till att man hamnade bredvid olika personer och pratade med olika. Kul! Milo ville ju bara gå in i Stängda rummet hela tiden men annars tycker jag att han skötte sig rätt bra. :-)

sarpo said...

Jag tycker Milo var jätteduktig. Och han struntade ju totalt i alla julklappar som låg där! Bara en sån sak.
Ja, det gick ju inte att behålla sin plats direkt... haha!