Friday, December 29, 2006

Tjejkväll

Igår var vi hemma hos J och åt middag ihop. Det var en riktigt riktig tjejkväll. Vi drack rödvin, pratade om relationer och män i största allmänhet och skrattade en massa. Faktiskt mkt härligt. Det är inte ofta jag har tjejkväll eftersom de flesta av mina vänner är av manligt kön. Det krävs ju dessutom att man är fler än ex två. Synd bara att I + mage inte kunde vara med.

Jaha, idag har vi faktiskt rätt mkt att göra här på jobbet.

3 comments:

idasol said...

Hej om bebisen inte kommit nästa vecka, kan vi hänga nån kväll då? Kanske att jag kan komma hem till dig och vi kan se stolthet och fördom. Eller så kan du komma hit. Kanske är bättre för jag vet inte riktigt om jag kommer kunna ta mig hem från dig sådär sent på kvällen, brukar alltid bli en massa strul. Eller kanske på måndag, då är man väl ledig? Fast då är ju du på landet vad dum jag är. Jag är rastlös här hemma, det är så tråkigt att inte träffa nån och bara ta det lugnt. :-)

sarpo said...

Om bebisen inte har kommnit innan dess kan vi ses på tisdag. Jag ska träna 11.30 men efter det är jag fri som en fågel hela dagen!
Jag kan ju komma över till dig med stolthet och fördom. Kanske ngn annan vill hänga på också om de är lediga.. typ Minna?

Jag hade ju inte sett Kalle och chokladfabriken men gav den till p i julklapp och nu förstår jag verkligen vad du menar med NKs julskyltning!

idasol said...

Ja, eller hur? fast skyltningen var ju verkligen bara en usel kopia.
Tisdag låter bra, bara för det kommer väl värkarna på måndag natt. ;-) Du får hemskt gärna komma hit så kan vi käka lunch eller fika och titta på film! Ska kolla med Minna också.