Wednesday, July 12, 2006

Sicken blås...

eller hur är det nu man säger?

Jaha, idag är det sol igen. Mkt bra. Fast det behövde faktiskt vara lite moln och regn där ett tag också så luften inte är så där fruktansvärt het.

Imorgon kommer syster! Det ska bli så trevligt att träffa hela familjen igen. Vi ska nog grilla på fredag eller så kanske på lördag. Och hinna bada och sola förstås. Och så har ju jag semester i tre dagar där på slutet av nästa vecka då vi ska åka till landet, vi ska åka till åland och vi ska gå på gröna lund. Hur vi ska hinna med vet jag inte riktigt men det blir nog bra.

Syster fyller år imorgon och svägerska fyller år på fredag. Jag undrar om de tänkte fika då eller om det inte blir ngt sånt? Får höra oss för helt enkelt. Hursomhelst måste jag ju i vilket fall gå och handla present. Får göra det idag efter jobbet.

Apropå å handla; var och kollade på soffan igår. Mkt bra, vi ska köpa den. Ska ringa ner och beställa den eftersom vi ville gå hem och sova på det. Den är inte så stor, tresits visserligen men rätt liten ändå på bredden lixom. Men å andra sidan är det inte så stort vardagsrum så det kanske är lika bra.

No comments: