Tuesday, March 14, 2006

Kryssningen

Ja, det gick ju bra måste jag säga. Vilken resa. Massor av mat och massor av alkohol och tja, massor av allt så att säga. Och vilken fylla de andra deltagarna visade upp, herregud.

Handlade lite i taxfree, det var de enda pengarna som gick. Så, ja, det var mkt trevligt alltihopa. Och snart är det dags igen, på torsdag drar jag till sjöss igen men denna gång till Helsingfors. Kan bli trevligt det med. =)

5 comments:

Anonymous said...

Hej Kryssnings kungen!! Hehehe
Huahua jag har lite träningsverk i nacken från uggle dansen eller vad den hette nu igen, hahhaha. Fasiken va trvligt vi hade det!
Kram kram håll koll på dvd´n bara så får vi ta och boka in en visnings dag( för oss alltså bara)

sarpo said...

Absolut! Det måste vi ju verkligen göra. Dricka öl (eller cider kanske) och käka chips och kolla på filmen.... haha, vi kommer ju skratta ihjäl oss. Plus, jag hade glömt uggledansen! *hahahaha*

Jag håller på att försöka övertala min släkt att köpa en DVD till min karl i 30-årspresent. Jag tror det går rätt bra. Men annars kanske du har en?

sarpo said...

Nu får vi ju hoppas att han inte läser det här men det tror jag inte. Han har i vilket fall inte sagt ngt om att han läser.

Anonymous said...

ja då får vi verkligen hoppas att han inte läser detta : )
Men annars har jag en DVD...
kram jag fick oxå VG på Tentan så snart måste vi ju fira det med heheh.

sarpo said...

Tess... hahaha, asbra. Det finns alltid ngt att fira! Och vilken fest när vi ska fira våra VG:n. Gud vilken tur att vi klarade oss, vi som så gärna ville göra det.

Kunde du ses i helgen med gruppen förresten? Jag funderar på en shysst lunch. Jag kommer nog vara lite trött och kanske inte så sugen på alkohol även om jag är övertygad om att det inte alls blir samma sak denna gång (vilket är skönt!)