Saturday, March 11, 2006

Våran kisse!

Vi var på katthemmet igår. Det fanns många katter där som redan var bokade. Eftersom varken jag eller P varit på katthem förut så var vi lite vilsna men de som jobbade där sa att det var bara att gå runt och titta på katterna som inte var bokade och sedan säga till om vi ville hälsa på någon av de. Vi tittade lite och bestämde oss för att hälsa på två katter - Tussi och Opee. Vi började med Opee. Han var väldigt social och framåt. Kom och strök sig mot benen och ville sitta i knä och pratade lite så vi blev ganska förtjusta men gick även och hälsade på Tussi som inte heller var särskilt rädd men som var lite trött. Det var svårt att välja. Tussi är egentligen en finare katt kom vi fram till men eftersom hon bara varit där en dag visste vi ingenting om henne, typ hur hon reagerar och sådär. Opee som varit där i tio dagar var tydligen väldigt snäll och så. Och asstor! Så det fick bli Opee.
Vi ska gå och hälsa på honom tre gånger och ha med en filt eller ngt som luktar hemma så han vänjer sig vid vår doft och sen kommer de hem med honom. Kastrerad, vaccinerad och ID-märkt. Det enda vi måste tänka på är att försäkra honom.
Jag vet inte om det går att länka men jag provar.

http://www.katthemmet.nu/info/katter.php?archive_name=vuxna+katter#opee

Om det inte funkar får ni gå in på http://www.katthemmet.nu och gå in på "vuxna katter på katthemmet" och sedan leta efter Opee!

Vem vet, ni kanske fastnar för ngn kisse ni också och så får en till otrygg kisse ett tryggt hem?!

No comments: