Monday, March 06, 2006

livets gilla gång

Har varit ute på Värmdö i helgen. Det var så jäkla mkt snö. Det är det iofs hemma också så det var inte så stor skillnad men det är ju mer natur där så det ser mer ut på ngt sätt.
De bor ju i sjötomt och har två bostadshus plus en liten friggebod som man också kan bo i så det är plats för hur många som helst. Vad den tomten är värd om de skulle sälja vågar man ju inte ens tänka på. Det ligger iofs off men det är väl det människor betalar för, det går ju trots allt bussar ut.
Hur som helst, eftersom det var så mkt snö gick det inte att promenera som vi brukar göra, då hade vi fått snö överallt, så man fick tyvärr gå på de plogade bilvägarna. Det var ju inte så kul men i söndags såg vi att de hade åkt med skoter på isen så vi gick ut med deras hund och gick över isen. Det var fantastiskt väder! Man ville ju bara sätta sig och pimpla fisk. Det gjorde vi dock inte.
När vi senare skulle åka hem fick vi skjuts en bit av hans pappa som då tog den någorlunda plogade vägen över isen. Det var inte så farligt faktiskt som man hade kunnat tro. Jag tror iofs att det hade med att det inte såg ut som en sjö att göra, det såg mest ut som en jättestor äng med massor av snö.

Jaja, så var min helg. Hur var eran? Ngn som gjort ngt kul som ni kan tipsa mig om inför kommande helger? Har iofs uppbokade helger hela mars känns det som men jag kan ha fel.

No comments: