Tuesday, November 15, 2005

Fotbollsgalan

Jag vet, jag vet. Man ska inte titta på sånt, man tycker bara att det är helt meningslöst och trist men nu var det ju ändå inget annat på TV. Så där satt jag och P och tittade i godan ro och funderade på hur Zlatan skulle tacka, om han ens var där och vem som egentligen är Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna. Och vad händer? Jo, Zlatan behövde inte tacka på plats för han var inte där men han lät hälsa genom inslag att alla kan bli en ny Zlatan om de vill oavsett var de kommer ifrån och HENRIK LARSSON bli Sveriges genom tidernas bästa spelare. Vad är det för ett skämt? Ok, han är bland de bästa vi har idag men helt ärligt, vad har han egentligen gjort för att förtjäna den titeln? Spelat i Skottland. Hallå, vem fan bryr sig om skottland???? Om man jämför med andra meriter bland de nominerade så kan man ju fundera på hur högt smäller egentligen en uttagning i världslaget i VM? Är det inte värt ngt att man vunnit italienska skytteligan fem ggr i rad även om det var ett par år sen?
Nej, nej, tydligen inte. Jag tror att de som röstat är ungefär tio år och alltså inte ens minns typ Patrik Andersson (vilket iofs inte ens borde vara med bland de där åtta men det är ju en helt annan femma....och hur i h-lvete har egentligen han fått den två ggr? två ggr?!) fast han spalet i MFF de senaste två åren. Usch.

Och när vi ändå är inne på ämnet fotboll... Är det ngn som har sett dokumentären om Assyriska. Det är ju verkligen så man nästan tappar hakan. Hur oproffsiga får man bli som fotbollsklubb och ändå tro att man ska vinna allt? Och Andreas Haddad, vilken diva! Vem fan tror han att han är? Det är ju så man nästan börjar skratta. Den enda som verkar lite vettig i sammanhanget är ju Jose Morais och han är verkligen helt ensam om sin filosofi och de lyssnar ju inte på honom, stackarn. Jag tycker han verkar sympatisk.

1 comment:

Studiomannen said...

Jag jobbar som studioman på åtskilliga allsvenska matcher varje år. Det var pinsamt att se Assyriska under hösten. Minsta lilla motgång (läs: 1 mål i baken) slutade med slakt. Det dröjer innan de kommer tillbaka.